Algemene voorwaarden

Algemeen.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die door Home43 geleverd zijn. Veel van de producten vertonen normale gebruikerssporen. Home43 is echter niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden. Op de geleverde goederen is geen garantie van toepassing.

Levertijd.
Home 43 streeft ernaar uw bestelling binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw betaling te leveren. Uiterlijk zal het product binnen 30 dagen na bestelling worden geleverd. Overschrijding van de door Home43 opgegeven leveringstermijnen, door welke oorzaak dan ook, geeft de afnemer nimmer recht op schadevergoeding.

Prijzen.
Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzending.
Voor bestellingen hanteert Home43 de PostNL tarieven voor pakketverzending. In sommige gevallen past een bestelling door de brievenbus, u betaalt dan afwijkende verzendkosten. Bestellingen zullen altijd met zorg verpakt worden en bij Post NL afgeleverd worden. Home43 is niet aansprakelijk voor schade aan goederen die veroorzaakt worden door PostNL. Grotere artikelen zoals kastjes en dergelijke dient men zelf op te halen, of worden in overleg tegen vergoeding gebracht.

Betaling.
Indien de betaling niet binnen 10 dagen is ontvangen zal er een herinnering worden gestuurd. Hierna heeft de klant 7 dagen om het bedrag als nog te storten. Na deze periode zal het product teruggeplaatst worden. Betalingen kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer zoals vermeld in de orderbevestiging.

LET OP: Als een artikel beschadigd raakt tijdens transport dient de klant zelf contact op te nemen met de klantenservice van Post NL binnen 1 week na aankomst. Dit zijn de voorschriften van PostNL.

Wij behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk. Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden verstrekt worden.